Wednesday, October 31, 2012

Pengumuman Pemenang GA2u SophieParisPutra vol.1 !!!

Assalammalaikum.

Sekarang masa yang ditunggu-tunggu telah tiba. Seperti yang dijanjikan. tepat jam 2.00petang akan diumumkan pemenang-pemenang bagi GiveawayToYou SophieParisPutra. Berikut adalah proses dimana  pemenang dipilih melalui proses cabutan bertuah

Senarai nama peserta

Senarai nama yang telah digunting

Senarai nama yang telah digunting untuk dilipat

 Senarai nama yang telah sepenuhnya dilipat 


lipatan kertas telah di masukkan kedalama bekas


sedang dicabut

 
inilah 2 pemenang yang bertuah


PERTAMA: Diari Farisha ' Diari Dunia Maya Tanpa Sempadan'

KEDUA : Capital N








TAHNIAH !!!

    inilah dia 2 pemenang iaitu capital N dan juga Diari Farisha

Kepada pemenang bertuah, sila hubungi saya (zainul) melalui:
Email : zainulabiddin87@gmail.com
Phone : 0133937356 (sms sahaja)

sila sertakan Nama penuhAlamat dan juga no phone anda untuk memudahkan kami membuat proses penghantaran..

Tahniah,,kepada yang tidak berjaya.. insyaAllah cuba lg ya...


14 comments:

  1. alhamdulillah..xsangka sangat2 blh menang! tahniah juga pada Capital N... :) terima kasih pada penganjur..xsabar nak pakai + wangi2...yeayyy!!

    ReplyDelete
  2. tahniah korang.. tumpang gembira :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...CN menang...
    xsangka betul tau..tu la dah nama rezeki kan...
    ehh2 farisha pon menang sama..
    tahniah farisha jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap capital N dapat email info yang kami perlukan untuk post hadiah,,nak kejar pos laju esok pagi laju2 :D

      Delete
  4. Syukur alhamdulillah... harap semua berpuas hati :D
    kepada pemenang diharap dapat buat satu entri bila dah terima hadiah eh,,insyaAllah sok sy kejar pos laju yg pg2 :D

    ReplyDelete
  5. tahniah2. hehe eh nama kita nampak lah yang nak dilipat tuh tapi cuma syg tak terpilih hehe ;')

    ReplyDelete
  6. hee tulah tu,,perasan jugak... insyaAllah leh cuba next time :D
    ingat nak masukkan video, baru lah org lg percaya ketelusan cabutan bertuah ni... harap semua berpuas hati...alhamdulillah selesai GA2u kami yang pertama ...love u all ^.^

    ReplyDelete
  7. wah...details je amek gambar tu, nk potong nama2 lagi, lipat lagi...hehehe...bagus2...tahniah pemenang...

    okay, next ga bila plak...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah nanti tarikh akan ditetapkan :D
      hee,, therosputih tngah menjalankan GA kan,,jom ramai2 join :D

      Delete
  8. ni review produk tu : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/review-hadiah-giveaway-sophie-paris.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Mengunjungi Blog Kami
Inginkan Maklumat Tambahan bolehlah menghubungi kami secara terus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Latest Issues :D

Latest Issues :D
kindly don't hesitate to contact us

Followers