Thursday, October 4, 2012

Segmen Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway

salam...

harini saya tergerak nak join satu segmen blogwalking,following dan untungnya ada segmen giveaway juga. siapalah yang bertuah ya.. :)
ok.. jom kita terjah blog Remyhazza kat bawah ni..
just klik je banner dibawah dan syarat-syaratnya boleh diperolehi dari blog remyhazza ni.



tag pada rakan bloglist saya :

- Institusi Omar
- Crazybeed

good luck... :)




8 comments:

  1. nie mesti lupa tinggalkan link kat entry komen ye... nasib baik remy terperasan....thanks for join segmen remy......
    semoga bertuah nanti.....
    btw...remy follow here tau....

    ReplyDelete
  2. aiyak,,huwaa,,thanx sngat2 ya :D

    ReplyDelete
  3. thanx :D 'Saya Disini' sy follow awak balik...

    ReplyDelete
  4. Singgah sini,

    Dah follow awak,

    Jom follow blog saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    Kalau tak keberatan,

    Jom meriahkan GA nie,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee,, terima kasih :D sy follow skarang jugak

      Delete
  5. Maaf lambat blogwalking ke blog ini sebab internet ada problem…dah follow awk..jom follow farisha. Datang dari segmen yang sama ->> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Mengunjungi Blog Kami
Inginkan Maklumat Tambahan bolehlah menghubungi kami secara terus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Latest Issues :D

Latest Issues :D
kindly don't hesitate to contact us

Followers